• Címlap
  • Termékek
  • Szállítás
  • Elérhetőségek
205/80 R16 LingLong R-620 A/T All Terrain terepjáró gumi BF Goodrich KO2 mintázattal 104T
205/80 R16 LingLong R-620 A/T All Terrain terepjáró gumi BF Goodrich KO2 mintázattal 104T
33 900 Ft
ÚJ

205/80 R16 LingLong R-620 A/T All Terrain terepjáró gumi BF Goodrich KO2 mintázattal 104T

Mindenféle terepviszonyok között kiválóan teljesít
Halk futás közúti használat esetén
M+S (sár + hó) keverékösszetételű, télen is kiválóan használható
Erősített oldalfal

átmérő: 735 mm
Szélesség
205
Magasság
80
Átmérő
16
Típus
All Terrain A/T
Raktáron
33 900 Ft
Részletek
Az A/T (All-Terrain) típusú terepjáró gumiabroncsok a belépő kategórát jelentik a terepgumik világába. Ezek a típusú terepgumik már alkalmasak arra, hogy letérjünk velük az épített úttestról, ugyanakkor aszfalton is megfelelő tapadást biztosít télen és nyáron is. Ha földutakat is érintve szeretnél kirándulni, ki szertnél jutni a kedvenc horgászhelyedre, vagy csak a hétvégi telked csendjére vágysz, ez az abroncs remek megoldást kínál minderre.

Erősített oldalfalának és futófelületének köszönhetően sokkal jobban ellenáll annak, hogy egy kődarab, tüskés ág, vagy kiálló gyökér kihasítsa a gumit, ez a terepgumi arra lett tervezve, hogy a fokozott terhelést is elviselje. Mintázata nagyon hasonló a BF Goodrich KO2-höz, amely nem véletlenül tartozik a legjobb A/T (All-Terrain) mintázatok közé.

A megnövelt profilmélységének köszönhetően jól használható homokos, sáros, zúzalékos, köves és havas körülmények között is. Lágy gumikeverékből készül, így tökéletes választás négy évszakos felhasználásra, amely valljuk be őszintén, a jelenlegi gumiszerelési díjak mellett nem utolsó szempont.

Sok terepjárós szembesül azzal a problémával, hogy a gumi amibe a képek alapján beleszeretett, nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. Az A/T (All-Terrain) kategóriában a csalódás általában a gumi aszfalton való viselkedésével kapcsolatos. Sok, jellemzően nagy nevű gyártó keményebb gumikeverékből dolgozik, mert egyfelől így hosszabb élettartamot ígérhet a vásárlóinak (lassabban kopik a gumi aszfalton), másfelől sok különböző éghajlatú országba szeretné ugyanazt a terméket eladni.

Mondjuk nagy melegben, sivatagos körülmények között egy keményebb keverék is megfelelően lággyá válik a hőmérséklet hatására, de minket ez sajnos nem tesz boldoggá, mert nálunk nincs sivatag, hóval viszont viszont annál inkább találkozunk. Ezt a terepjáró abroncsot egy lengyel gumigyár állítja elő és kifejezetten európai viszonyokra tervezik abroncsaikat mind alapanyag, mind pedig mintázat és profilmélység tekintetében, így biztos lehetsz benne, hogy ez a gumi pontosan azt fogja nyújtani, amit elvársz tőle.

Ha ezt a gumit választod, akkor megvetted a belépőd a valódi terepgumik világába, azonban jó ha tudod, hogy ennek a guminak már van némi alapzaja aszfalton való közlekedés során, ugyanakkor az M/T (Mud-Terrain) és Simex / Extrén mintázatokhoz képest ez a legcsendesebb, legkomfortosabb terepgumi.

Az abroncsra 24 hónap garanciát vállalunk, mert bízunk benne, így te is bátran megbízhatsz benne is és bennünk is :-)
Adatok
Cikkszám
2058016R620