• Címlap
  • Termékek
  • Szállítás
  • Elérhetőségek
225/75 R15 115/113Q Trekker terepjáró gumi Simex mintázattal
225/75 R15 115/113Q Trekker terepjáró gumi Simex mintázattal
42 900 Ft

225/75 R15 115/113Q Trekker terepjáró gumi Simex mintázattal

Az off-road gumiabroncsok koronázott királya
Fantasztikus kapaszkodóképesség a SIMEX mintázatnak köszönhetően
M+S (sár + hó) keverékösszetételű, télen is kiválóan használható
Ecologic tyre - újraépített oldalfal és futófelület
Erősített oldalfal

átmérő: 715 mm
Szélesség
225
Magasság
75
Átmérő
15
Típus
Simex MT/R
Raktáron
42 900 Ft
Részletek
A legjobb terepgumit keresed? Nem szereted a kompromisszumokat? Unod már a várakozást, hogy megérkezzen a felmentősereg, vagy, hogy csörlőzni kell az elakadt terepjáród? Jó hírünk van, megérkeztél. Ennél a mintázatnál még mindig nem találtak ki jobbat a gumigyártók. Ha ezt választod, akkor biztosan nem a gumiabroncs lesz a gyenge láncszem a rendszerben.

Ezzel a gumival bátran nekilendülhetsz a legsárosabb útnak is, sokszor még az összkerékhajtást sem kell bekapcsolnod, mert nélküle is megoldódik a helyzet. Ez a SIMEX mintázat akkor sem jön zavarba ha letész az útról, legyen az felázott szántás, avarral beborított hegyoldal, vagy köves/sziklás terep, a fizika törvényein innen mindent megold, sőt néhány helyzetet még azon túl is :-)

Erősített oldalfala és futófelülete szinte mindennek ellenáll, 20-26mm-es profilmélysége, váltott fogazású oldalsó bütykei segítségével minden terepviszonyok között megfelelő tapadást biztosít. Lágy gumikeverékből készül, így tökéletes választás négy évszakos felhasználásra, amely valljuk be őszintén, a jelenlegi gumiszerelési díjak mellett nem utolsó szempont.

Jöjjenek a kritikus kérdések:
Aszfalton hangos és még ráz is? Igen, de kit érdekel, ez a gumi nem aszfaltra termett, ez a nagybetűs TEREPGUMI.
Lehet vele 90km/h-val utazni és autópályázni? Nem, ez nem arra való. A-ból B-be elvisz aszfalton is, mondjuk 60km/h-val talán még nem fájdul meg a fejed, gyorsabban többnyire már biztosan nem akarsz vele menni.
Gyorsan kopik aszfalton? Igen, gyorsan, minél melegebb van, és minél nagyobb a sebesség, annál gyorsabban, azonban terepen akár napi használat mellett is évekig jól használható marad.

Ha ezt a gumit választod, akkor megvetted a terepgumit, amire valóban mindig is vágytál, és nem is fogsz csalódni benne.
Az abroncsra 24 hónap garanciát vállalunk, mert bízunk benne, így te is bátran megbízhatsz benne is és bennünk is :-)
Adatok
Cikkszám
TRK2257515